Rozenkransboekje voor kinderenDe teksten zijn speciaal geschreven voor kinderen (vanaf ca. 8 jaar), maar ook geschikt voor jongeren en volwassenen die nog niet zo bekend zijn met het bidden van de rozenkrans. Er is een duidelijke uitleg over het bidden van de rozenkrans. Bij elk van de 20 geheimen is een kort stukje uit de bijbel, een gebed en bijpassende ikoon-foto’s. Rozenkransboekje voor kinderenSamengesteld door Marjolein Heijs-Niessen en pastoor Rudo Franken

De teksten zijn speciaal geschreven voor kinderen (vanaf ca. 8 jaar), maar ook geschikt voor jongeren en volwassenen die nog niet zo bekend zijn met het bidden van de rozenkrans. Er is een duidelijke uitleg over het bidden van de rozenkrans. Bij elk van de 20 geheimen is een kort stukje uit de bijbel, een gebed en bijpassende ikoon-foto’s.

Inmiddels is dit boekje te verkrijgen via stichting Colomba voor €2,50 (lagere prijs bij grotere afname). Wellicht heeft u het gezien in hun laatste nieuwsbrief van mei.

Er zijn dezelfde afbeeldingen gebruikt als in het rozenkransboekje voor volwassenen: Bidden met Maria, de Moeder van de Heer.

Dit boekje is tot stand gekomen uit nood: we konden nergens komen aan een eigentijds rozenkransboekje voor kinderen met daarin alle 20 geheimen.

Maria heeft herhaaldelijk gevraagd dat juist ook kinderen de rozenkrans bidden.

www.colomba.nl

Of bestellen door geld te storten op rekeningnr. 1222 03 216 t.n.v. T.P.H. Franken te Mook met vermelding van adres en aantal:

3 stuks € 3,50
12 stuks € 9,00
24 stuks € 15,00
100 stuks € 60,00
200 stuks € 115,00
300 stuks € 165,00

inclusief portokosten binnen Nederland