Kinderen bidden voor oorlogsKinderenDe Nederlandse Marijke (8) bidt de hele maand oktober voor Achmed uit Syrië en voor andere oorlogs­kinderen. En ze is niet alleen. In het hele land gaan kinderen thuis en tijdens kinder­woord­diensten voor deze kinderen bidden. De Nederlandse Marijke (8) bidt de hele maand oktober voor Achmed uit Syrië en voor andere oorlogs­kinderen. En ze is niet alleen. In het hele land gaan kinderen thuis en tijdens kinder­woord­diensten voor deze kinderen bidden.

Kinderen bidden voor oorlogsKinderenBidt u ook met kinderen mee voor kinderen zoals Achmed? Deze tien­jarige maakte bombar­de­menten mee op zijn woon­plaats Homs en leeft nu als vluchteling in een tent in Libanon. Lees of hoor zijn verhaal op de website van Kinderen bidden voor Kinderen of Kerk in Nood. Parochies en gezinnen zijn uitgenodigd om tijdens de Rozen­krans­maand met kinderen een Tientje van de Rozen­krans te bidden: één keer het Onze Vader en tien keer het Weesgegroet.

Zondag 18 oktober – Een miljoen kinderen bidden de Rozenkrans

Een speciale dag is zondag 18 oktober. Dan sluiten we aan bij het wereld­wijde initiatief: Een miljoen kinderen bidden de Rozenkrans. Samen met ongeveer een miljoen kinderen in tal van landen bidden op die zondag hopelijk ook veel Nederlandse en Belgische kinderen het Rozen­krans­gebed (of een van de vijf Tientjes) voor vrede in de wereld. Precies zoals Maria eens aan drie kinderen in Fatima vroeg.

Kerk in Nood en Kinderen bidden voor Kinderen

Kinderen bidden voor oorlogsKinderen Kerk in Nood en Stichting Kinderen bidden voor Kinderen steunen dit mooie initiatief. Graag vragen wij u om met kinderen mee te bidden voor oorlogs­kinderen als Achmed. Wereld­wijd zijn 20 miljoen kinderen op de vlucht voor oorlog. Nog veel meer kinderen leven te midden van het oorlogs­geweld dag en nacht in angst. Hoe nodig is het om hun roep om hulp te ondersteunen met gebed!

Marijke bidt daarom de Rozenkrans, want dat is bij uitstek een gebed voor vrede. Als heel veel kinderen samen met Maria bidden, zal God de harten veranderen en zal er vrede komen. Dat heeft Maria beloofd.

Gratis aanvragen

Voor deelnemende kinderen kan gratis een armbandje om het Tientje te bidden of een glow-in-the-dark Rozenkrans worden besteld, zolang de voorraad strekt.

Op de website van Kinderen bidden voor Kinderen wordt op een landkaartje bijgehouden vanuit welke woonplaatsen wordt gebeden. Staat er al een pinnetje bij jouw woonplaats?

Meer informatie