Kinderen bidden voor kinderenOp zaterdag 2 oktober gaan in Den Bosch kinderen uit de regio kaarten maken en bidden voor kinderen die ziek zijn. Ook op de overige zaterdagen van oktober zal met kinderen gebeden worden voor zieke kinderen. Kunt u niet komen, maar kent u wel een ziek kind voor wie kinderen kunnen bidden, mail dan de voornaam en er zal voor hem/haar/hen worden gebeden. Kinderen bidden voor kinderenNa de mooie start in 2009, zullen op zaterdag 2 oktober in Den Bosch kinderen uit de regio weer kaarten maken en bidden voor kinderen die ziek zijn. Ook op de overige zaterdagen van oktober zal met kinderen gebeden worden voor zieke kinderen.

Kunt u niet komen, maar kent u wel een ziek kind waarvoor u het gebed van de kinderen wilt aanvragen, mail dan de voornaam en er zal voor hem/haar/hen worden gebeden.

Programma

Het programma begint om 14.30 uur in het Sint-Janscentrum met kaarten maken voor zieke kinderen. Om circa 15.30 uur gaat de groep in processie met muziek en zang naar de Mariakapel van de Sint-Jan voor een aan kinderen aangepast rozenkransgebed. Kinderen mogen helpen met kaarsen, rozen voor Maria en voorlezen. En natuurlijk meebidden en meezingen met kinderen van de Schola Cantorum. Bij het hele programma zijn (groot)ouders van harte welkom. Deelname is gratis.

Opgave ziek kind

Voor elk van deze zaterdagen is het mogelijk  het gebed van de kinderen, en de voorspraak van Maria, aan te vragen voor kinderen die vanwege ziekte of om andere reden extra gebed kunnen gebruiken. Mail daarvoor de voornaam van het kind naar kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com

Het rozenkransgebed

Waarom is het rozenkransgebed zo krachtig en hoe gaat het ook alweer?
Op deze website leest u meer. Speciaal voor deze site is ook een online rozenkrans ontwikkeld met mooie afbeeldingen, die het gemakkelijk maakt om deze thuis eens te bidden samen met kinderen. Het is extra aantrekkelijk gemaakt door de mogelijkheid de strofen aan het begin van de Geheimen op muziek mee te zingen.

Informatie

Kijk voor meer informatie op www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl
of mail naar kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com