Kinderen bidden voor kinderen‘Kinderen bidden voor kinderen’ is een nieuw initiatief dat kinderen uitnodigt voor een kind in hun omgeving te bidden, dat ziek is of om andere reden wel wat extra gebed kan gebruiken. In deze tijd is het niet vanzelfsprekend meer dat er met kinderen gebeden wordt. Om kinderen weer hiermee vertrouwd te maken, wordt er regelmatig een bijeenkomst georganiseerd waarbij we samen met kinderen en hun ouders op kindvriendelijke manier gaan bidden op voorspraak van Maria. ‘Kinderen bidden voor kinderen’ is een nieuw initiatief dat kinderen uitnodigt voor een kind in hun omgeving te bidden, dat ziek is of om andere reden wel wat extra gebed kan gebruiken. In deze tijd is het niet vanzelfsprekend meer dat er met kinderen gebeden wordt. Om kinderen weer hiermee vertrouwd te maken, wordt er regelmatig een bijeenkomst georganiseerd waarbij we samen met kinderen en hun ouders op kindvriendelijke manier gaan bidden op voorspraak van Maria.

Op zaterdag 27 februari 2010 zal er op veler verzoek een vervolg komen op de succesvolle serie sessies van ‘Kinderen bidden voor kinderen’. Vanaf 15.00 uur zijn kinderen (en ouders) weer van harte welkom in de Lucaskerk, Zuiderparkweg 301 te ’s-Hertogenbosch.

Voor kinderen van ongeveer 7-13 jaar en hun ouders. Kinderen die hun eerste heilige Communie al gedaan hebben, weten meestal wel iets over Jezus en zijn moeder Maria en begrijpen wat bidden is. Maar natuurlijk zijn alle kinderen welkom!

website: www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl
e mail: kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com