Kinderen bidden voor KinderenKinderen die kaarten maken en bidden voor zieke kinderen, dat is de jaar­lijks terug­kerende activiteit in ’s-Herto­gen­bosch van Kinderen bidden voor Kinderen. Jullie zijn welkom op zaterdag 1 oktober 2016 in het Sint-Janscentrum. Kinderen bidden voor KinderenKinderen die kaarten maken en bidden voor zieke kinderen, dat is de jaarlijks terugkerende activiteit in ’s-Hertogenbosch van Kinderen bidden voor Kinderen. Jullie zijn welkom op zaterdag 1 oktober 2016 in het Sint-Janscentrum.

De middag start om 14.30 uur in het Sint-Janscentrum (Papenhulst 4, ’s-Hertogenbosch) met het maken van de kaarten voor zieke kinderen. Dan ga je in een muzikale kinder-processie naar de Sint-Jan, waar de kinderrozenkrans wordt gebeden. Rond 16.15 uur is het afgelopen en krijgt iedereen in het Sint-Janscentrum nog een verrassing.

Kinderen kunnen zich opgeven om mee te komen doen, en je kunt ook een kind aanmelden voor wie gebed gevraagd wordt omdat hij/zij ziek is of op een of andere manier een steuntje in de rug kan gebruiken.

Meer informatie