Dag god, met mij - Radio Maria kinderprogrammaVanaf 15 februari kunt u en uw (klein)kinderen ook op woensdagmiddag om 14 uur genieten van een half uur kindermuziek en een speciale catechese voor deze doelgroep op Radio Maria. Vanaf 15 februari kunt u en uw (klein)kinderen ook op woensdagmiddag genieten van een half uur kindermuziek en een speciale catechese voor deze doelgroep.

Dag God, met mij

Dag god, met mij - Radio Maria kinderprogrammaHet programma Dag God, met mij wordt al dagelijks om 18.30 uur uitgezonden, maar voortaan dus ook op woensdagmiddag. Juist omdat het in deze tijd voor veel kinderen niet meer mogelijk is om een catechese- of bijbelclub te bezoeken, heeft Radio Maria besloten haar rijke materiaal ook op de woensdagmiddag uit te zenden. Kinderen zijn op woensdagmiddag altijd vrij van school, en hebben dus de kans om in deze tijd iets over ons katholieke geloof te horen.

Na dit half uur voor kinderen volgt een half uur gebedstijd voor (groot)ouders, waarin zij speciaal voor hun kinderen kunnen bidden, middels de voorgelezen gebeden en de meditatieve muziek.

Waar en wanneer

Iedere woensdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur op AM 675: het eerste half uur kun je het kinderprogramma beluisteren en in het tweede half uur is de gebedstijd voor (groot)ouders. Ook via de website www.radiomaria.nl kun je Radio Maria beluisteren. (Radio Maria)