Kinderenboekenweek 2015Met het verruk­ke­lijke motto ‘Raar maar waar’ worden kinderen tijdens de Kinder­boeken­week (7 t/m 18 oktober) uitge­daagd de wereld om hen heen te verkennen. En dat kan dus ook heel goed via allerlei leuke boeken. Met het verruk­ke­lijke motto ‘Raar maar waar’ worden kinderen tijdens de Kinder­boeken­week (7 t/m 18 oktober) uitge­daagd de wereld om hen heen te verkennen. En dat kan dus ook heel goed via allerlei leuke boeken.

Kinderenboekenweek 2015Tijdens de Kinder­boeken­week 2015 staan natuur, wetenschap en techniek centraal. Op onder­zoek uitgaan en te weten willen komen hoe de wereld in elkaar zit is een natuur­lijke drijfveer van kinderen. Daarom is er deze week volop aandacht voor boeken die vragen stellen en ant­woorden geven. Want het antwoord vinden op een vraag waarom iets is of hoe iets werkt, kunnen kinderen uiteraard aan den lijve onder­vinden, maar dat kunnen ze óók door er boeken over te lezen.

Op de speciale website van de Kinder­boeken­week vind je allerlei tips voor activiteiten rondom de Kinder­boeken­week en uiteraard over de boeken zelf.