Kinderboekenweek 2016Van woensdag 5 t/m zondag 16 oktober 2016 is het weer Kinder­boeken­week – nou ja… ander­halve week dus. Als thema is dit jaar gekozen voor ‘Oma’s en opa’s – Voor altijd jong!’. Kinderboekenweek 2016Van woensdag 5 t/m zondag 16 oktober 2016 is het weer Kinder­boe­ken­week – nou ja… ander­halve week dus. Als thema is dit jaar gekozen voor ‘Oma’s en opa’s – Voor altijd jong!’.

In het tijdperk van mobiele apparaten met verleide­lijke apps en spelletjes, kan het belang van (voor)lezen niet genoeg bena­drukt worden. Dit goede initiatief is een mooie aanleiding om het lezen van kinder­boeken te promoten!

Maar als Katholiek­gezin.nl willen we natuurlijk ook katholieke kinder­boeken onder de aandacht brengen, en die zijn er zat! Voor bestellingen en advies verwijzen we graag door naar de diverse organisaties.

Ons Dagelijks Brood

Ons Dagelijks Brood - Advent De regelmatige bezoeker van onze website kent ze al: de boeken van pastoor Michel Hagen over de Advent en de Veertigdagentijd met als titel Ons Dagelijks Brood. “Voor wie met de geloofsopvoeding van de kinderen actief aan de slag wil, is er het gezinsboek Ons Dagelijks Brood. Een kleurrijk boek waarin op duidelijke en kindvriendelijke wijze het leven van Jezus verteld en meebeleefd wordt.”

Voor wie nog niet bekend is met deze boeken is het nu een uitgelezen aanleiding om met de Advent op komst (zondag 27 november is de eerste zondag van de Advent) te investeren in het boek ter voorbereiding op Kerstmis (of bestel meteen beide boeken!).

Samuel Advies

Samuel Advies Samuel Advies timmert al bijna 30 jaar aan de weg met boeken en materialen voor kinderen, tieners en jongeren. In de webwinkel is onder andere een handige leeftijdsindeling gemaakt:

Betsaida

Uitgeverij Betsaida Uitgeverij Betsaida breidt steeds haar assortiment uit, ook met boeken speciaal voor kinderen, tieners en jongeren:

Nog meer katholieke boeken