KerstboodschappenRond de Kerstdagen gaat de Gemeenschap Emmanuel op verschillende plekken in het land de geboorte van Christus onder de aandacht brengen. Dat gebeurt op verschillende manieren en iedereen is van harte uitgenodigd om bij deze kerstmissies aan te sluiten. Rond de Kerstdagen gaat de Gemeenschap Emmanuel op verschillende plekken in het land de geboorte van Christus onder de aandacht brengen. Dat gebeurt op verschillende manieren en iedereen is van harte uitgenodigd om bij deze kerstmissies aan te sluiten.

Kerstboodschappen

  • Zo wordt er in de Gerardus Majella Kerk in Utrecht op Tweede Kerstdag een Levende Kerststal neergezet, met een ‘echte’ Jozef, Maria, Kindje Jezus én ezel.
  • In Amsterdam is er op 15 december een middag met tijd van vorming en gebed en een levende kerststal gemaakt door kinderen.
  • In Nijmegen wordt het winkelend publiek op 22 december uitgenodigd om hun kerstwensen aan Jezus in een kerstboom te hangen.
  • En in Tilburg is er eveneens op zaterdag 22 december een middag van aanbidding, muziek, biechtgelegenheid en voorbedegroepjes in de Heikese kerk. Het winkelend publiek wordt uitgenodigd om een kaarsje aan te steken bij het Allerheiligste.
  • Op 6 januari is er in Waalre na de mis van 11.00 uur een nieuwjaarsbrunch, waar ieder ook van harte voor is uitgenodigd!

Vooraf opgeven is wel noodzakelijk, zodat er voor genoeg versnaperingen gezorgd kan worden. Er zijn geen kosten aan verbonden. Kijk voor details plus aanmelden op de agenda via: www.emmanuelnederland.nl