KCV Gezinsretraite 4 t/m 6 oktober 2013In het weekend van dierendag – van 4 t/m 6 oktober 2013 – houdt het KCV weer een retraite­weekend waar je je als gezin weer kunt opladen. Thema is ‘De Heilige Familie… ?’ en dat levert genoeg stof tot nadenken op. KCV Gezinsretraite 4 t/m 6 oktober 2013In het weekend van dierendag – van 4 t/m 6 oktober 2013 – houdt het KCV weer een retraiteweekend waar je je als gezin weer kunt opladen. Thema is ‘De Heilige Familie… ?’ en dat levert genoeg stof tot nadenken op.

Wat

Met je gezin een weekend weg:

  • God ervaren, samen het geloof beleven…
  • op adem komen…
  • andere gezinnen ontmoeten…
  • groeien in je relatie met God…
  • verfrist worden bij de ene Bron, Jezus.

Door

tijden van gebed en lofprijzing, ook samen met de kinderen; gezamenlijke viering van de Eucharistie; aparte programma’s voor ouders en kinderen; momenten van spel en ontspanning voor het hele gezin.

Thema

‘De heilige familie…?’ Aan de ene kant is er het ideaal: het gezin als kleine huiskerk, waar kinderen en ouders groeien in het geloof. Aan de andere kant de praktijk… vul zelf maar in!

Door inleidingen, door met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen, en door samen te bidden willen we versterkt worden en met nieuwe kracht blijven werken aan dit ideaal.

Flyer