Gezinsmiddagen BorneOp 12 februari a.s. vindt de eerste gezinsmiddag van 2012 plaats. Dit keer hebben we de opzet van het programma enigszins gewijzigd. Om de dag goed te beginnen nodigen we jullie van harte uit om de H. Eucharistie met ons mee te vieren in de St. Stephanus kerk te Borne. Op 12 februari a.s. vindt de eerste gezinsmiddag van 2012 plaats. Dit keer hebben we de opzet van het programma enigszins gewijzigd. Om de dag goed te beginnen nodigen we jullie van harte uit om de H. Eucharistie met ons mee te vieren in de St. Stephanus kerk te Borne.

Gezinsmiddagen BorneAansluitend worden jullie uitgenodigd voor een kop koffie waarna er een lezing zal worden verzorgd door eerwaarde heer Z. Nowara (parochievicaris van de H.H. Jacobus en Johannes parochie Borne/ Hertme,). Het thema van de middag is: Aanbidding van Christus in het H. Sacrament. Na de lezing wordt jullie een lunch aangeboden door de werkgroep gezinsmiddagen, waarna we terug gaan naar de kerk voor de gezamenlijke Aanbidding.

Belangrijk!

Uiteraard stellen we het bijzonder op prijs dat jullie met zoveel mogelijk jonge gezinnen deelnemen aan de Eucharistieviering. Er is daarom een kindercrèche aanwezig in de Stefanshof waar kinderen van 0 t/m 6 jaar voor aanvang van de eucharistieviering gebracht kunnen worden.

Thema

Aanbidding van Christus in het H. Sacrament

Programma in het kort:

10.30 uur H. Mis
na de mis Koffie
12.00 uur Inleiding over het thema; Aanbidding van het H. Sacrament
13.00 uur lunch (de lunch wordt u aangeboden door de werkgroep gezinsmiddagen)
14.00 uur Gezamenlijke Aanbidding van het H. Sacrament
15.00 uur Afsluiting van de middag in de Stefanshof (omstreeks)

Kinderprogramma

Voor de kinderen is er uiteraard weer een afgestemd programma.

Aanmelding

Aanmelding kan via e-mail door dit bericht te beantwoorden. Graag even doorgeven met hoeveel personen u komt. Tevens graag de leeftijd van de kinderen doorgeven.

Kosten

Om de kosten te dekken vragen we een bijdrage van € 5 per gezin. Extra giften blijven uiteraard welkom.