Katholiek MatchmakerKatholiek Match­maker staat met hun dating-website twee jaar ten dienste van katholieke singles. Het is de enige Nederlands­talige datingsite exclusief voor katholieken, met als belang­rijkste doel het vinden van een huwelijkspartner. Katholiek Matchmaker staat met hun dating website twee jaar ten dienste van katholieke singles. Het is de enige Nederlandstalige datingsite exclusief voor katholieken, met als belangrijkste doel het vinden van een huwelijkspartner.

Katholiek MatchmakerDe oprichters van Katholiek Matchmaker (KM), Greg en Hedwig De Puydt, moedigen alle katholieken aan om een andere katholiek te trouwen. Het voorziet, zoals zij zeggen, in een geweldige eenheid samen en een volledig katholiek gezin. Alle KM-leden zijn katholiek, vrij om sacramenteel te trouwen en specifiek geïnteresseerd in het huwelijk.

In het persbericht bij gelegeneheid van het tweejarig bestaan, vertellen de oprichters wat meer over Katholiek Matchmaker (KM):
"Veel katholieke singles in Nederland hebben beperkte of geen gelegenheid om andere katholieken te daten. Single katholieken, die regelmatig de zondagse H. Mis bezoeken zijn een microscopisch-kleine minderheid in Nederland; diegenen die een andere katholiek wensen te trouwen kunnen met KM buiten hun eigen locatie kijken. KM heeft leden in alle Nederlandse bisdommen, wat hen de mogelijkheid verschaft om door heel Nederland te zoeken en/of gevonden te worden.

Een van de belangrijkste beslissingen die iemand neemt in zijn of haar leven, is die van de keuze van de echtgenoot of echtgenote; in goede en slechte dagen, het is afhankelijk van hun dating keuzes! Katholiek Matchmaker's profiel is de sleutel om leden te helpen goede date beslissingen te maken, door te voorzien in een breed overzicht van elk lid. Het profiel vergemakkelijkt ook een serieus nadenken over wat het lid zoekt in de andere persoon."

Wanneer gevraagd word wat Katholiek Matchmaker in de eerste plaats inspireerde, vertelt Hedwig dat het haar eigen moeilijke 5 jaar zoekervaring was naar een andere katholiek om te trouwen. Zij kende oook vergelijkbare moeilijkheden van anderen, die de zoektocht hadden opgegeven en single bleven of die niet-katholieken trouwden. "Ik voelde echt dat Nederland zijn eigen katholieke datingwebsite nodig had, nadat ik teleurgesteld was in de protestante en seculiere sites."

Greg en Hedwig, die leden zijn van en trouwden in de Thomas a Kempis Parochie te Zwolle, ervoeren persoonlijk de waarde van katholieke internet dating als een effectief werktuig om niet alleen een andere katholiek te vinden, maar ook iemand met hetzelfde niveau van geloof. Greg: “In Hedwig vond ik mijn eigen geloofstweeling. We zijn zo hetzelfde daarin en erg gelukkig om getrouwd te zijn.” Hedwig: “We hebben echte vreugde gevonden in ons huwelijk, omdat we beiden ons geloof beleven en praktiseren op dezelfde manier.” De sleutel voor succes om zulk een match te vinden is het ledenprofiel van een datingsite, aldus Greg.

Het adres van deze katholieke dating-website is: www.katholiekmatchmaker.nl