Kaarten voor zieke kinderenHet is intussen een traditie: ieder jaar in oktober organiseert Kinderen bidden voor Kinderen een middag in het Sint-Janscentrum te ’s-Hertogenbosch waar kinderen kaarten tekenen, kleuren en versieren voor zieke kinderen. Daarna trekken ze naar de Sint-Jan om daar samen te bidden. Kaarten voor zieke kinderenHet is intussen een traditie: ieder jaar in oktober organiseert Kinderen bidden voor Kinderen een middag in het Sint-Janscentrum te ’s-Hertogenbosch waar kinderen kaarten tekenen, kleuren en versieren voor zieke kinderen. Daarna trekken ze naar de Sint-Jan om daar samen te bidden.

Zaterdag 7 oktober 2017 was het weer een gezellige en creatieve middag in het gastvrije groot­seminarie van Bisdom ’s-Herto­gen­bosch. Enkele tientallen kaarten werden verzameld en zullen naar de kinderen worden gebracht. Daarna volgde weer een processie naar de nabijgelegen Sint-Janskathedraal en werd de kinderrozenkrans gebeden bij de Zoete Moeder.

Evenals vorig jaar nodigt Kinderen bidden voor kinderen samen met Kerk in Nood in de maand oktober alle kinderen uit te bidden voor oorlogskinderen. Je kunt je aanmelden op de site en zo toch iets doen voor de kinderen die in vluchtelingenkampen zitten en niet naar huis kunnen.

Meer informatie