JongerenmagazineWie droomt er niet van een gelukkige liefdesrelatie die een leven lang duurt? In dit magazine over relaties, liefde en seksualiteit worden de eerste stappen beschreven die gezet worden op het liefdespad. Bisdom Roermond en Bisdom ‘s-Hertogenbosch

JongerenmagazineJongerenmagazineWie droomt er niet van een gelukkige liefdesrelatie die een leven lang duurt? In dit magazine over relaties, liefde en seksualiteit worden de eerste stappen beschreven die gezet worden op het liefdespad.

Centraal staat wat échte liefde is. Daarnaast gaat het over de vraag hoe je kunt ontdekken of je bij elkaar past of niet. Zo is het een goede vraag om te overwegen of je allebei wel echt ‘vrij’ bent in de keus voor elkaar, want alleen in vrijheid kan liefde groeien.

Een heel belangrijk element is hoe je omgaat met seksualiteit. De katholieke kerk nodigt uit om eerst de liefde volledig te laten groeien tot aan het huwelijk, voordat je lichamelijk helemaal één wordt. De reden dat de Kerk hier zo duidelijk over is, is niet omdat seksualiteit verkeerd is, maar juist omdat het zó goed is dat het de allerbeste plek verdient die je maar kunt bedenken: in het huwelijk.

Het magazine is een uitgave van de beide diensten van Huwelijk & Gezin van het Bisdom Roermond en het Bisdom van ’s-Hertogenbosch.

Prijs: € 1
Via: www.carolushuis.nl