Jij & Ik Event - 5 oktoberEen hele dag samen met andere (aan­staande) ouders leren én inspireren: daar draait het om bij deze eerste editie van het Jij & Ik Event dat op zaterdag 5 oktober 2013 plaatsvindt. Van ‘Bevallen; de feiten & fabels’ tot ‘koken voor baby’s’. Een unieke dag leren en inspireren voor (aanstaande) ouders.

Een hele dag samen met andere (aanstaande) ouders leren én inspireren: daar draait het om bij deze eerste editie van het Jij & Ik Event dat op zaterdag 5 oktober 2013 plaatsvindt. Van ‘Bevallen; de feiten & fabels’ tot ‘koken voor baby’s’ en van ‘positief opvoeden’ tot ‘EHBO cursus voor jonge kinderen’: er is bijna geen onderwerp waar je niet meer over te weten kan komen tijdens deze unieke dag.

Jij & Ik Event - 5 oktoberWelke onderwerpen dat zijn, bepaal je zelf uit een brede selectie van workshops en lezingen. Dat kan voor elke ouder anders zijn, maar één ding is voor iedereen gelijk: je leert van de meest ervaren en zelfs bekende therapeuten, psychologen en experts zoals: Tischa Neve (bekend radio en TV), Heleen de Hertog (oprichtster How2Talk2Kids) en Steven Pont (auteur).

Workshops en Lezingen

Het Jij & Ik event biedt aanstaande ouders en ouders met jonge kinderen een dag lang frisse, professionele workshops en interactieve lezingen. De dag is voor iedere deelnemer een unieke ervaring omdat (aanstaande) ouders vooraf zélf online hun dagprogramma samenstellen. Ouders hebben daarbij keuze uit ruim 35 verschillende workshops en lezingen, waaronder: ‘Babybonding; een hechte band met je baby’ (Yolanda Wolda), ‘Positief en creatief opvoeden’ (Tischa Neve), ‘De perfecte moeder bestaat niet’ (Diana Koster), ‘Het zelfbeeld van je kind’ (Steven Pont), ‘Babycooking’ (Gees van Asperen) en ‘Babygebaren’ (Nadine Meijer).

Initiatief

Bedenker en initiatiefneemster van het Jij & Ik Event is Margreet Brand – van Belzen (verloskundige, coach en moeder). De ervaren verloskundige kreeg van veel ouders vragen over zwangerschap, geboorte en opvoeding. Margreet: “Ik zag dat er honger naar informatie was bij ouders, maar dat de informatie die ze kregen vaak fragmentarisch was. Een beetje info van de verloskundige, wat schema’s en do’s en don’ts van het consultatiebureau en hier en daar nog wat artikelen in de krant.” Margreet besloot een oplossing te creëren en de vele vragen van ouders samen te brengen met de expertise van zeer ervaren professionals én andere ouders in de vorm van een congres!

Event

Een ‘congres- event’ speciaal voor ouders met veel experts én andere ouders, maar wel laagdrempelig in een relaxte sfeer, dat was belangrijk bij de ontwikkeling voor initiatiefneemster Margreet: “De insteek is dat ouders op een inspiratievolle manier kennis opdoen. Dat wil zeggen; wij verkondigen niet de boodschap hoe het moet, maar we reiken informatie en vaardigheden aan waarmee de ouder zelf kan kiezen wat er in haar of zijn gezin zou kunnen werken.”

Datum, tijd en locatie

Bij deze inspirerende dag hoort een passende locatie, daarom vindt het Jij & Ik Event plaats in het midden van het land. Het NH Conference Centre Sparrenhorst, tussen de Veluwse bossen gelegen, ligt in Nunspeet. In deze bosrijke omgeving kun je op 5 oktober 2013 van 09:30 uur tot 17:00 uur de workshops en lezingen volgen. Wil je daarna nog even samen genieten? Dan kun je met de Jij & Ik – korting een overnachting erbij boeken.

Meer informatie