Nieuwe GezinnenDeze maand is de relatie­cursus ‘jij + ik = wij’ in Mariapoli Mariën­kroon bij Den Bosch opnieuw van start gegaan. Bij de cursus gaat het erom stellen te helpen de empathie (het ‘jij’), ieders autonomie (het ‘ik’) en de weder­kerigheid (het ‘wij’) te ontwikkelen. Deze maand is de relatiecursus ‘jij + ik = wij’ in Mariapoli Mariënkroon bij Den Bosch opnieuw van start gegaan. Bij de cursus gaat het erom stellen te helpen de empathie (het ‘jij’), ieders autonomie (het ‘ik’) en de wederkerigheid (het ‘wij’) te ontwikkelen. 

Nieuwe GezinnenDoor in je huwelijk ruimte te geven aan de drie dimensies empathie (het ‘jij’), ieders autonomie (het ‘ik’) en de wederkerigheid (het ‘wij’), vergroot je de eenheid met elkaar. Via empathie leer je jouw partner kennen, door autonomie leer je op een gezonde manier jezelf geven, en wederkerigheid is de relatie die daaruit ontstaat. Deze drie aspecten helpen om de man-vrouw-verschillen te zien als een aanvulling.

De cursus van zeven avonden kent verschillende oefenopdrachten en huiswerkopdrachten voor het aanleren van concrete vaardigheden. De benadering is niet technisch, we werken niet met allerlei recepten, maar juist via de weg van inspiratie en motivatie. Dát bewerkt gedragsverbetering.

Praktisch:
De cursus bestaat uit zeven donderdagavonden:
7, 14 , 28 oktober, 4, 11 en 18 november en 2 december

Afsluitdag: zaterdag 11 december [10.00-16.30]

Kosten:
De cursuskosten bedragen € 145 per stel (inclusief cursusboek, materialen en koffie).
Er is plaats voor 12 echtparen en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Informatie en aanmelden:
Abdijlaan 8, 5253 VP Nieuwkuijk
(073) 6895931 / (073) 7565295,
info@nieuwegezinnen.nl
www.nieuwegezinnen.nl