Inspiratie Magazine - KerstnummerHet kerstnummer van Inspiratie Magazine staat vol met swingende interviews, onder meer met Jean-Philippe Rieu, jongere broer van de wereldberoemde Andre Rieu. Jean-Philippe is componist, musicus en nog veel meer want zijn motto is ‘wat je wilt, dat kun je’. Het kerstnummer van Inspiratie Magazine staat vol met swingende interviews, onder meer met Jean-Philippe Rieu, jongere broer van de wereldberoemde Andre Rieu. Jean-Philippe is componist, musicus en nog veel meer want zijn motto is ‘wat je wilt, dat kun je’. Vandaar dat hij ook meerdere kinderboeken op zijn naam heeft, met bijpassende muziek, dat natuurlijk dan weer wel!

Inspiratie Magazine - Kerstnummer Verder duikt dit nummer in de psychologische effecten van muziek. Wat zijn de positieve en negatieve invloeden op de psyche? El Sistema is daarbij een voorbeeld van muziek die de levens van kansarme kinderen letterlijk heeft veranderd. Met praktische tips over hoe je je eigen kind meer muzikale kansen kunt bieden.

Nieuwste Nederlandse sensatie!

Soms wordt het muzikale talent van iemand ontdekt en volgt er een stormachtige carrière. Dit overkomt Lodwijk Klosse, die als dj Ludovica momenteel razendsnel naam maakt in de muziek. Als hij optreedt in Mexico wordt hij aangekondigd als de nieuwste Nederlandse sensatie…

Ten slotte mogen The Fruits, dé katholieke praiseband voor Nederland en België, in deze feestelijke special natuurlijk niet ontbreken. En voor wie niet weet wat een praiseband is, laat staan een katholieke praiseband: u doet er goed aan nu direct abonnee te worden. Wel even vermelden dat u ook al graag ons feestelijke decembernummer over Muziek wilt ontvangen. 

Word abonnee!

Inspiratie Magazine is een katholiek, positief en inspirerend tijdschrift voor de hele familie.

Word nu abonnee met vermelding dat u graag deze special over Muziek wilt ontvangen. U krijgt dan tevens het inspirerende boek ‘de Kunst van het Liefhebben’ cadeau. (Voor zowel Muziekspecial als boek geldt: zolang de voorraad strekt.)