Inspiratie Magazine over de heilige GeestHet komende nummer van Inspiratie Magazine staat in teken van de heilige Geest. Het katholieke familieblad staat voor geloven met bezieling en interviewde voor deze bijzondere editie mensen die bezield in het leven staan. Het komende nummer van Inspiratie Magazine staat in teken van de heilige Geest. Het katholieke familieblad staat voor geloven met bezieling en interviewde voor deze bijzondere editie mensen die bezield in het leven staan.

Inspiratie Magazine over de heilige Geest

Marije van der Knaap

Actrice Marije van der Knaap wil God centraal stellen in haar werk. Maar hoe doe je dat als actrice in een wereld van vooral veel glamour en glitter?

Boek over Gelukkige Gezinnen

De Vlaamse Katie Velghe schreef een boek over Gelukkige Gezinnen. Wat maakt een gezin eigenlijk gelukkig en kun je daar in je eigen gezin aan werken? Inclusief zeven praktische tips.

Bijzonder kookboek

Han Wilmink en Tini Brugge stelden een wel heel bijzonder kookboek samen met recepten die de seizoenen volgen, maar ook de feestdagen van het kerkelijke jaar. Stel zelf je ideale menu samen voor Pinksteren (en voor 4 oktober, Kerstmis, Pasen enzovoort). Koken met bezieling is tevens het cadeau voor nieuwe abonnees van Inspiratie Magazine!

Anton ten Klooster over Pinksteren

Priester Anton ten Klooster schreef een artikel over Pinksteren. Hij opent met een prachtig beeld van een massa jongeren die tijdens de WereldJongerenDagen feesten met bezieling…

Inspiratie Magazine staat voor geloven met bezieling met in elk nummer inspirerende, opbouwende en leerzame artikelen voor de hele familie.

Meer informatie