Inspiratie Magazine nr 2 van 2010Deze week is het nieuwste nummer van Inspiratie Magazine uitgekomen. Met o.a. Andries Knevel die katholieken adviseert goede boeken te lezen, die het geloof bevestigen en versterken. In dat kader geeft het blad twintig actuele apologetische boeken weg aan lezers. Inspiratie Magazine  nr 2 van 2010Deze week is het nieuwste nummer van Inspiratie Magazine uitgekomen. Met o.a. Andries Knevel die katholieken adviseert goede boeken te lezen, die het geloof bevestigen en versterken. In dat kader geeft het blad twintig actuele apologetische boeken weg aan lezers.

Interessant voor alle lezer, maar speciaal voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Als je zelf weet wat en waarom je gelooft, kun je het beter overdragen aan je kinderen en oudere tieners kunnen de getipte boeken zelf lezen.

Verder in dit Paasnummer van Inspiratie Magazine: ‘Taizé komt naar Rotterdam’: de havenstad verwacht meer dan 25.000 jongeren. Wat is toch de speciale aantrekkingskracht van Taizé op de jeugd van zowel katholieke als protestantse huize?

Verder een artikel ‘op weg naar ware zelfkennis door theologische inzichten. Een beter begrip van lichaam, geest en vruchtbaarheid.’ Hierin komt onder anderen kapelaan Luc Simons aan het woord over de theologie van het lichaam. Ook wordt een nieuwe methode voor gezinsplanning en verbetering van de vruchtbaarheid voor stellen met een kinderwens besproken.

Gratis!

Wie geïnteresseerd is: gezinnen kunnen een half jaar lang gratis kennismaken met Inspiratie Magazine. Kijk op www.inspiratiemagazine.nl voor meer informatie.