Kerstkaart van Inspiratie MagazineZoek je originele kerstkaarten? Het familieblad Inspiratie Magazine brengt een set van tien kerstkaarten uit. Daarmee heb je unieke kaarten en steun je het blad. Zoek je originele kerstkaarten? Het familieblad Inspiratie Magazine brengt een set van tien kerstkaarten uit. Daarmee heb je unieke kaarten en steun je het blad.

Kerstkaart van Inspiratie MagazineInspiratie is een katholiek magazine voor iedereen die onderweg is in het geloof, in het bijzonder jonge gezinnen. Met aansprekende artikelen, interviews met bijzondere mensen en praktische tips. Het blad wil een inspiratiebron zijn voor mensen die aandacht hebben voor het geloof en die dit graag handen en voeten willen geven. Een positief ‘lekker-weg-lees-blad’ dat bemoedigt en inspireert.

De set kerstkaarten die het blad uitbrengt bevat tien kerstkaarten en kost € 4,95 (excl. verzenden). Je kunt ze bestellen via info@inspiratiemagazine.nl . Ze worden dan zo spoedig mogelijk toegestuurd!

Neem een proefabonnement

Je kunt kennismaken met Inspiratie Magazine op www.inspiratiemagazine.nl. En wil je een keer in het blad snuffelen, vraag dan een gratis proefabonnement aan via abonnementen@inspiratiemagazine.nl onder vermelding van ‘Katholiekgezin.nl’.