In vrijheid gevangenVia Facebook werden we attent gemaakt op het boek ‘In vrijheid gevangen’. “Wat een indruk­wekkend boek en bijzonder verhaal. Over huwelijks­problemen, liefde en vergeving. In (bijna) 1 adem uitgelezen. Absolute aanrader!” In vrijheid gevangenVia Facebook werden we attent gemaakt op het boek ‘In vrijheid gevangen’. “Wat een indruk­wekkend boek en bijzonder verhaal. Over huwelijks­problemen, liefde en vergeving. In (bijna) 1 adem uitgelezen. Absolute aanrader!”

Dit boek is het waar­gebeurde verhaal van John en Diane Nichols en hun 2 dochters. Na 13 jaar huwelijk blijkt John er een minnares op na te houden. Hij vermoordt deze vrouw en belandt in de gevangenis.

Zijn vrouw moet met haar twee dochters door. John komt tot geloof in de gevangenis en ook tot herstel en genezing van zijn innerlijke verwondingen. Diane vindt een nieuwe man en vaderfiguur, maar dit haalt haar niet uit de put.

Vlak voor een zelf­moord­poging hoort ze een stem die haar daarvan weer­houdt. Ze komt tot vergeving van John en dat is het begin van herstel van hun relatie en hun gezins­leven.

Indruk­wekkend, aangrijpend, ontroerend. In 1 adem uitgelezen.

Judith