Nicky en Sila Lee

Ik ook van jouDe meeste echtparen gaan het huwelijk in met grote verwachtingen. Als ze hun bruiloftsfeest verlaten onder een confettiregen en zwijmelend het grote avontuur instappen, kunnen ze zich niet voorstellen dat ze ooit niet bij elkaar zouden willen zijn. De realiteit op lange termijn is echter anders, en in potentie veel beter!’
Hoe kunnen we een leven lang gelukkig getrouwd zijn? Hoe lossen we conflicten op? Hoe kunnen we seksuele intimiteit ontdekken en herontdekken? Dit boek staat boordevol praktische adviezen. Het leest gemakkelijk en helpt u uw huwelijk op te bouwen of zelfs te herstellen. Ook voor bijna-gehuwden is het een waardevol geschenk!
Nicky en Sila Lee zijn meer dan twintig jaar getrouwd en hebben vier kinderen. Zij behoren tot de staf van Holy Trinity Brompton, een anglicaanse kerk in Londen. Talloze lezingen hebben zij gegeven over het huwelijk. Ook zijn zij de grondleggers van ‘the marriage course’, een succesvolle cursus die verwant is met de Alpha cursus en die ook in Nederland gegeven wordt.

312 pag.

€ 19,90

Carolushuis / Colomba