Ik ga op vakantie en neem mee...Wat neem jij mee op vakantie om het voor jouw gezin bijzonder en speciaal te maken? Naast de koffer, de tandenborstel en de Douwe Egberts koffie. Reageer op katholiekgezin.nl, de leukste inzending ontvangt een DVD van de film FIREPROOF. Ik ga op vakantie en neem mee...Wat neem jij mee op vakantie om het voor jouw gezin bijzonder en speciaal te maken? Naast de koffer, de tandenborstel en de Douwe Egberts koffie. Reageer op katholiekgezin.nl, de leukste inzending ontvangt een DVD van de film FIREPROOF.

Gebruik het reactieformulier voor uw bijdrage

Reacties


dinsdag 28 juli – 21.13 uur
Ik neem altijd kaarsen en waxinalichtjes mee elke ochtend bij het ontbijt doen we de gordijnen dicht en de lichtjes aan en beleven we altijd een speciaal moment met zijn allen de kinderen vinden het geweldig.
Petra

Vrijdag 28 juli 2009 – 12.04 uur
Ik neem mee op mijn vakantie, hoewel ik al jaren geen vakantie heb gehad:
mijn man, veel boeken vnl. frans, tangomuziek, jazzmuziek, mijn zonnige humeur, hoewel ik niet tegen de zon kan, euros, helaas. En mijn laptop want dan kan ik lekker doorwerken zonder gestoord te worden door telefoontjes, en vergaderingen.
Allemaal een fijne vakantie,
Tresk

Vrijdag 24 juli 2009 – 12.56 uur
Vriendelijk dank voor uw goede vacantiewensen!
Wij zijn al met vakantie geweest en hebben voor het eerst in Efese-Turkeije-het woonhuis van Maria, de Moeder dan Jezus, bezocht. Dit huisje ligt verscholen in de bergen en wordt door zeer veel personen bezocht! Het is echt een aanrader! Heel devoot en waardig!
Kunt u hierover een artikel publiceren? Wij kennen allemaal b.v.Kevelaer, Lourdes, Fatima, enz. Efese echter spant de kroon! Succes toegewenst. Een artikel over Efese is Maria volledig waard.
Groetend,
Th.J.M.Hendriks

Donderdag 23 juli 2009 – 14.12 uur
Wij hebben onze minicaravan met ons huwelijk gekregen, en hebben hem Valentijn genoemd naar de patroonheilige van geliefden en reizigers. Elke keer als we met Valentijn erop uit trekken nemen we steevast de icoon van Taize mee, de ikoon van de vriendschap. Waarop Jezus naast je loopt, zijn hand op je schouder. Waar we ook gaan, we weten dat Hij gewoon met ons meegaat, en dat is fantastisch om te ervaren. Bovendien reist Sint Valentijn ook lekker mee, drukke boel dus in die kleine caravan.
Groetjes en een fijne vakantie,
anoniem