IHGO Gezinsdag in de Vasten‘Vast iets om te delen’ is het thema van de eerstkomende IHGO Gezinsdag op zondag 7 maart. Met natuurlijk een bezinning over de vasten, tijd voor gebed, ontmoeting met andere gezinnen en een workshop over gezin en opvoeding. IHGO Gezinsdag in de Vasten ‘Vast iets om te delen’ is het thema van de eerstkomende IHGO Gezinsdag op zondag 7 maart. Met natuurlijk een bezinning over de vasten, tijd voor gebed, ontmoeting met andere gezinnen en een workshop over gezin en opvoeding.

Bij het thema ‘Vast iets om te delen’: Alles voor jezelf, of leren om te delen? Jouw gezin op een eiland of een open  huis voor vrienden, bekenden, buren? Je geloof alleen voor zondag in de kerk, of een rode draad die zichtbaar wordt in je gezinsleven? Samen staan de deelnemers stil bij het ideaal voor gehuwden en gezinnen.

Op het programma staan een bezinning over de vasten, tijd voor gebed, ontmoeting met andere gezinnen en een wandeling, een workshop over gezin en opvoeding en een gezamenlijke afsluiting.

Voor kinderen van 0 t/m 2 is er een crèche, voor kinderen vanaf 3 jaar en voor tieners zijn er leuke en spannende programma's.

De dag wordt gehouden op Mariapoli Marienkroon in Nieuwkuijk van 12.30 tot 17.30 uur.

Aanmelden en info: www.ihgo.nl