Huwelijkszondag 2012 Bisdom RoermondOnder het motto ‘Ja ik wil… nog altijd’ nodigt het Centrum voor Huwelijk en Gezin van Bisdom Roermond alle kerkelijk gehuwde echtparen van alle leeftijden uit voor de viering van Huwelijkszondag, op 17 februari in Echt of op 3 maart in Sittard. Onder het motto ‘Ja ik wil… nog altijd’ nodigt het Centrum voor Huwelijk en Gezin van Bisdom Roermond alle kerkelijk gehuwde echtparen van alle leeftijden uit voor de viering van Huwelijkszondag, op 17 februari in Echt of op 3 maart in Sittard.

Marriage Week

Huwelijkszondag 2012 Bisdom RoermondOok dit jaar besteedt Bisdom Roermond weer speciale aandacht aan het kerkelijk huwelijk in het kader van de internationale Marriage Week.

H. Landricuskerk in Echt

De dag vindt plaats in en om de H. Landricuskerk. Om 10.00 uur wordt begonnen met een feestelijke eucharistieviering onder leiding van hulpbisschop Everard de Jong die ook 's middags een inleiding verzorgt. Een romantische lunch en een middagprogramma voor de echtparen en voor de kinderen is eveneens inbegrepen. Tijdens een gezinsviering om 15.15 uur worden de huwelijksbeloften van de aanwezigen hernieuwd en om 16.15 uur eindigt de middag met een drankje, een hapje en presentatie door de kinderen.

Bezinningshuis Regina Carmeli in Sittard

De dag vindt plaats in bezinningshuis Regina Carmeli. Om 10.00 uur wordt begonnen met een feestelijke eucharistieviering onder leiding van emeritus-bisschop Jo Gijsen die ook later in de ochtend de inleiding verzorgt. Een sfeervolle lunch en middagprogramma voor de echtparen en voor de kinderen is eveneens inbegrepen. Tijdens een gezinsviering om 15.30 uur worden de huwelijksbeloften van de aanwezigen hernieuwd en om 16.30 uur eindigt de middag met een drankje, een hapje en presentatie door de kinderen.

Meer informatie

Aanmelden is nu nog net mogelijk.
Deelnamekosten: € 20 per echtpaar.
(€ 25 wanneer ook kinderen deelnemen, ongeacht het aantal)