HuwelijksvoorbereidingDe huwelijksvoorbereidingen in bisdom Roermond worden tot grote tevredenheid van aanstaande paren al jaren gegeven door een team van een echtpaar en een priester. Vanaf nu is het gehele project verkrijgbaar voor hen die ook deze vorm van huwelijksvoorbereiding zouden willen gebruiken. HuwelijksvoorbereidingCentrum voor Huwelijk en Gezin

De huwelijksvoorbereidingen in bisdom Roermond worden tot grote tevredenheid van aanstaande paren al jaren gegeven door een team van een echtpaar en een priester.

Vanaf nu is het gehele project verkrijgbaar voor hen die ook deze vorm van huwelijksvoorbereiding zouden willen gebruiken. Dit huwelijksvoorbereidingsproject –ter voorbereiding op het Kerkelijk huwelijk- omvat drie avonden over de thema’s: ‘relatie’, ‘het sacrament van het huwelijk’ en ‘seksualiteit en vruchtbaarheid’.

Het project bestaat uit een vormingsmap voor het team (b.v. bestaande uit een echtpaar en een priester) met veel achtergrondinformatie (zowel praktisch als inhoudelijk) en een voorbeeldpresentatie. Daarnaast zitten er 15 exemplaren bij van het fullcolor tijdschrift ‘Ja, ik wil’, bestemd voor de verloofden. Vooral aan de hand van ervaringen van echtparen en laagdrempelige artikelen zijn de drie thema’s voor hen nog eens op papier uitgewerkt. Tenslotte ontvangt u 30 folders waarmee u de aanstaande bruidsparen kan uitnodigen voor deze avonden huwelijksvoorbereiding. Als u dit project heeft aangeschaft, krijgt u korting op het nabestellen van folders en tijdschriften. De verkoopprijs is inclusief de verzendkosten.

€ 50

Meer informatie: chg@bisdom-roermond.nl
Carolushuis