Hot Chili Peppers“Een heerlijke club”, vindt Anthony Kiedis van de popgroep Hot Chili Peppers. En dan heeft hij het niet over zijn band, maar over zijn gezin. In People Magazine zegt hij: “Lieve hemel, het is een prachtclub. Ik wist het niet. Je weet het pas als je zover bent. Het is heerlijk!” “Een heerlijke club”, vindt Anthony Kiedis van de popgroep Hot Chili Peppers. En dan heeft hij het niet over zijn band, maar over zijn gezin. In People Magazine zegt hij: “Lieve hemel, het is een prachtclub. Ik wist het niet. Je weet het pas als je zover bent. Het is heerlijk!”

Hot Chili PeppersVan de vier leden van de band uit Los Angeles zijn er drie vader. Zanger Kleidis heeft een zoontje van vier, bassist Michael Balzary heeft twee dochters en drummer Chad Smith heeft maar liefst vijf kinderen, allen onder de veertien. De oudste dochter van Balzary is al 22, hij heeft er echter geen spijt van dat hij al zo jong, op zijn 25e, vader was. “Ik vind het vaderschap geweldig. Ik wilde al vader zijn voor het zover was. Die liefde, zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Die onvoorwaardelijke liefde, die je alles voor een ander laat doen.”

Kleidis was aanvankelijk bang vader te worden. “Veel mensen zijn bang. O, als ik een kind heb kan ik dit niet meer en dat niet meer. Maar het is juist andersom: het geeft je energie, het maakt je tot een beter mens.” (KN/LifeSiteNews)