Inspiratie MagazineVolgens de website Mijnkindonline.nl is een peuter van drie jaar gemiddeld al 35 minuten per dag actief op internet. Computer en in toene­mende mate de mobiele telefoon, spelen een steeds grotere rol in de communi­catie tussen kinderen maar ook binnen gezinnen. Vandaar dat op de gezinsdag het thema is: ‘communiceren in gezinnen’. Volgens de website Mijnkindonline.nl is een peuter van drie jaar gemiddeld al 35 minuten per dag actief op internet. Computer en in toenemende mate de mobiele telefoon, spelen een steeds grotere rol in de communicatie tussen kinderen maar ook binnen gezinnen. Vandaar dat op de gezinsdag die het IHGO, Katholiekgezin.nl en Inspiratie Magazine in samenwerking organiseren, het thema is: ‘communiceren in gezinnen’.

Inspiratie MagazineAlle informatie over deze gezinsdag staat in het nieuwste nummer van Inspiratie Magazine, evenals een artikel over het thema door de hoofdspreker pastoor Michel Hagen uit Wassenaar. Verder siert prinses Maxima de cover van de nieuwste Inspiratie Magazine, die deze week verschijnt.

Idolen

Voor veel jongeren is de prinses een positief rolmodel, maar al te vaak kiezen ze ook idolen waar hun ouders minder blij mee zijn. Het is de vraag of ouders hun kinderen hierin kunnen beïnvloeden. Op het recent gehouden X-Noizz Flevo Festival zocht Inspiratie Magazine een antwoord op onder meer deze vraag.

Poll

De nieuwste poll op de website van Inspiratie Magazine gaat ook over communicatie: “Er wordt genoeg gecommuniceerd in gezinnen. Ouders overleggen juist te veel met hun kinderen.”

Kijk verder op de website van Inspiratie Magazine