Het grote wonder (Lennart Nilsson)Het grote wonder brengt met unieke kleurenfoto’s van Lennart Nilsson het grote wonder van ons ontstaan in beeld. Het is fascinerend om de ontwikkeling van de menselijke vrucht vanaf de bevruchting tot aan de geboorte te kunnen volgen. De informatieve tekst van prof. dr. L. Hamberger beschrijft stap voor stap de negen maanden van de zwangerschap, en bevat veel praktische raadgevingen. Het grote wonder (Lennart Nilsson)Lennart Nilsson & L. Hamberger

Het grote wonder brengt met unieke kleurenfoto’s van Lennart Nilsson het grote wonder van ons ontstaan in beeld. Het is fascinerend om de ontwikkeling van de menselijke vrucht vanaf de bevruchting tot aan de geboorte te kunnen volgen. De informatieve tekst van prof. dr. L. Hamberger beschrijft stap voor stap de negen maanden van de zwangerschap, en bevat veel praktische raadgevingen.

De bijzonderecombinatie van woord en beeld maakt Het grote wonder tot een standaardwerk voor jonge ouders en voor allen die belangstellen in het menselijk ontstaan.

Uitgeverij Ploegsma
239 pagina’s
€ 34,95
ISBN 9789021617862
Het grote wonderBol.com