Het geheim van het vuurDe derde, dit keer gouden koffer in de reeks ‘Geloven thuis’ is gericht op jongeren van 10-14 jaar en laat ze kennismaken met bijbelverhalen, de geloofsbelijdenis, gebed en meditatie. De koffer bevat allerhande speelse en creatieve materialen, waaronder twee gezelschapsspellen. Op de bijbehorende website www.geheimvanhetvuur.nl kunnen kinderen via een geheime code een persoonlijk digitaal scrapbook beginnen. Daarmee is de koffer ook een ideaal cadeau voor vormelingen. Het geheim van het vuurHet geheim van het vuur is de derde materialenkoffer die wordt uitgebracht in het kader van Geloven Thuis, een samenwerkingsproject van het aartsbisdom Utrecht, het Centrum voor Parochiespiritualiteit en de Katholieke Bijbelstichting (KBS). Het project heeft als doel om kinderen en hun ouders het geloven thuis vorm en inhoud te helpen geven: bagage op de levensweg van het kind.

Als tiener ga je zelf je weg zoeken. Je ontdekt wie je bent. Je wilt zelf weten hoe het zit. Ook in het geloof. Welke bagage neem je mee? Je eigen geloofskoffer Het geheim van het vuur! Geknipt voor tieners in de leeftijd van het Vormsel. De koffer zit vol dingen om te lezen, te spelen en te maken. Om rustig zelf te doen, of samen met anderen:

• Jeugdbijbel met verhalen over het vuur in mensen
• Bordspel Karakter! Loop door het labyrinth van het leven
• Kwintetspel Kweetet! met vragen over het leven van Jezus
• Credowaaier met uitleg van de geloofsbelijdenis
• Aandachtshoek met lichtdrager en gebedskaarten
• Toegangscode tot persoonlijk dagboek op internet
• Prijsvraag: vind het verstopte woord en win een attentie!

Geloven Thuis is een samenwerkingsproject van de Katholieke Bijbelstichting (KBS), het aartsbisdom Utrecht en het Centrum voor Parochiespiritualiteit (CPS) in Nijmegen.

€ 24,50
Berneboek
Bijbel.net