Afdeling Huwelijk en Gezin de HoeksteenDe afdeling Huwelijk en Gezin van bisdom Haarlem heeft een vernieuwde website . De site is inhoudelijk uitgebreid en heeft een professionele opmaak gekregen. De bisschop van Haarlem mgr. J. Punt opende de hernieuwde site officieel tijdens de Love and Marriagebeurs. De afdeling Huwelijk en Gezin van bisdom Haarlem heeft een vernieuwde website. De site is inhoudelijk uitgebreid en heeft een professionele opmaak gekregen. De bisschop van Haarlem mgr. J. Punt opende de nieuwe site officieel tijdens de Love and Marriagebeurs.

Afdeling Huwelijk en Gezin de HoeksteenDe afdeling Huwelijk en Gezin van bisdom Haarlem, Hoeksteen, biedt op de vernieuwde website een veelheid aan informatie. Zo vallen de belangrijkste evenementen direct op en navigeer je gemakkelijk naar pagina’s over de huwelijksvoorbereiding, seminars, achtergrondinformatie en vragen met antwoorden over seksualiteit en over het huwelijk. Ook bevat de site verschillende artikelen en documenten over Huwelijk en Gezin. Het betreffen stukken uit verschillende tijdschriften, toespraken en vertalingen daarvan en eigen materiaal.

Tijdens de Love and Marriagebeurs van afgelopen weekend gaf mgr. J. Punt officieel het startsein voor de hernieuwde site. De Hoeksteen staat al enkele jaren op deze beurs met een stand over “trouwen in de Kerk”. De speciaal hiervoor gemaakte brochure ‘trouwen in de kerk’ vond gretig aftrek.

Zie de Hoeksteen