Mark Gungor in september naar NederlandMark Gungor, op deze site reeds meerdere keren genoemd vanwege enkele youtube-filmpjes, komt in september naar Nederland. De predikant weet met zijn verhelderende blik op mannen en vrouwen en zijn cabaret-achtige wijze van presenteren, exact de vinger op de pijnpunten in een relatie te leggen. Mark Gungor, op deze site reeds meerdere keren genoemd vanwege enkele youtube-filmpjes, komt in september naar Nederland. De predikant weet met zijn verhelderende blik op mannen en vrouwen en zijn cabaret-achtige wijze van presenteren, exact de vinger op de pijnpunten in een relatie te leggen.

Mark Gungor in september naar NederlandMark Gungor laat op een bijzonder grappige manier zien hoe je als man en vrouw elkaar nog beter kunt leren kennen. De voorbeelden en handreikingen die hij doet, zijn makkelijk te onthouden. Niet alleen is het erg leuk zijn 'conferences' bij te wonen, je wordt er ook een stuk wijzer van.

Deze conferentie is bedoeld voor verloofden en getrouwde koppels en niet voor singles of alleenstaanden.

De conferentie zal plaatsvinden op dinsdagavond 6 en woensdagavond 7 september 2011 in Delden, zo'n 10 km ten westen van Hengelo. Verdeeld over twee avonden van 19.00 tot 22.00 uur houdt Mark Gungor zijn Laugh Your Way to a Better Marriage conferentie – Lach je weg naar een beter huwelijk. De conferentie is zo opgezet dat je twee achtereenvolgende avonden onder de pannen bent en de tussenliggende dag kunt bijkomen, herstellen en/of je partner de grappen laten uitleggen…

Het Nederlandse team inventariseert momenteel hoeveel animo er is voor de huwelijksconferentie. Stellen die er graag bij zijn, kunnen zich opgeven via markgungornederland@gmail.com o.v.v aanmelding. Iedereen die zich aanmeldt zal via zijn/haar emailadres op de hoogte gehouden worden over de verdere vorderingen van deze conferentie.

De kosten van deze conferentie worden bepaald wanneer duidelijk is hoeveel belangstelling er is.

Vragen: Voor vragen kunt u terecht bij markgungornederland@gmail.com
Info: Algemene info over Mark Gungor: www.markgungor.com

Aanmeldingen:
Belangstellenden kunnen zich aanmelden via markgungornederland@gmail.com
Entreeprijzen worden afhankelijk van de belangstelling vastgesteld.