Inspiratie Magazine - ActieLezers van het katholieke Inspiratie Magazine die dit jaar naar Celebrate gaan, ontvangen daar gratis een toepasselijke cd. Het nieuwe nummer van Inspiratie besteedt uitgebreid aandacht aan dé katholieke vakantie­conferentie Celebrate. Deze vindt dit jaar in Stadskanaal (Groningen) plaats en is met kinder- en tiener­programma’s een aanrader voor gezinnen. Inspiratie Magazine -  ActieLezers van het katholieke Inspiratie Magazine die dit jaar naar Celebrate gaan, ontvangen daar gratis een toepasselijke cd. Het nieuwe nummer van Inspiratie besteedt uitgebreid aandacht aan dé katholieke vakantieconferentie Celebrate. Deze vindt dit jaar in Stadskanaal (Groningen) plaats en is met kinder- en tienerprogramma’s een aanrader voor gezinnen.

Verder in dit nummer van Inspiratie Magazine aandacht voor het toenemend aantal alleenstaande ouders in maatschappij én Kerk. Een artikel met vijf tips voor alleenstaande ouders, maar ook een antwoord op de vraag wat de katholieke Kerk nu eigenlijk over echtscheiding zegt.

Voor jongeren is het interview met Jon Foreman, zanger van de rockband Switchfoot interessant. Foreman is positief christen, maar laat zich niet in een hokje stoppen.

Wie zich nu abonneert op Inspiratie Magazine ontvangt een vrolijke oranje citybag cadeau, met picknickuitrusting voor vier personen én koelvak.

Voor meer informatie: www.inspiratiemagazine.nl of bel (073) 6136705