Faith glossy - Huwelijk, Liefde en TrouwFaith is een eenmalige aantrek­kelijke glossy over huwelijk, liefde en trouw. Inspi­rerend, verras­send, creatief en ver­bin­dend. Het eigentijds vorm­ge­geven blad is uitge­geven met mede­werking van Alpha Nederland / Marriage Course. Faith is een eenmalige aantrekkelijke glossy over huwelijk, liefde en trouw. Inspirerend, verrassend, creatief en verbindend. Het eigentijds vorm­ge­geven blad is uitgegeven met medewerking van Alpha Nederland / Marriage Course.

Faith glossy - Huwelijk, Liefde en TrouwIn de glossy Faith staan onder andere psycho­lo­gische verhalen, achter­grond­verhalen en interviews. Het uitgangs­punt is wellicht anders, en voor velen misschien zelfs verrassend anders, dan je veelal tegenkomt wanneer er over ‘liefde’ gesproken wordt. Meestal praat men namelijk over ik-gerichte liefde. We vragen ‘wat heb jij mij te bieden?’ in plaats van ‘wat kan ik jou geven?’ In de Bijbel wordt juist gesproken over liefde verbonden aan waarden als trouw, waarheid, genade en geduld. Om dat extra te bena­drukken is het unieke, eenmalige glossy Faith uitgebracht.

Faith bevat realis­tische achter­grond­verhalen en interviews, o.a. met Tooske en Bastiaan Ragas. Er is ruimte voor getrouwde stellen maar ook voor de moeilijkheden waarmee gescheiden partners kunnen worstelen. In de achter­grond­verhalen komen onder andere ruzie­patronen en communi­catie­stijlen (mét testje) aan bod, de verschillende fases van het huwelijk en wat geluk eigenlijk precies is. Daarnaast zijn er luchtige columns, mooie foto’s, quotes en tips die het feestelijke karakter van het huwelijk illus­treren. Als extraatje zijn er vier gratis Morgen­ster­kaarten opgenomen.

Faith is een leuk cadeau voor bijvoorbeeld een huwelijk of huwelijksjubileum. Maar ook om bijvoorbeeld weg te geven bij de huwelijks­voor­be­reiding in een parochie. Het magazine bevat 88 pagina’s en kost € 8,95. Te bestellen o.a. via Uitgeverij Ark Media: