Gezinsweekend / dag Abdij van PostelDe Abdij van Postel houdt vrijdag 11 t/m zondag 13 april weer een gezinsweekend net over de Belgische grens. Voor diegenen die moeilijk kunnen blijven overnachten kan ook alleen worden meegedaan met de gezinsdag op zaterdag. De Abdij van Postel houdt vrijdag 11 t/m zondag 13 april weer een gezinsweekend net over de Belgische grens. Voor diegenen die moeilijk kunnen blijven overnachten kan ook alleen worden meegedaan met de gezinsdag op zaterdag.

Gezins­weekend vrijdag 11 april tot en met zondag 13 april

Gezinsweekend / dag Abdij van PostelVan vrijdag 11 april tot en met zondag 13 april organiseert de abdij van Postel een gezins­weekend.

Gezinsdag zaterdag 12 april

Op zaterdag 12 april is er de gezinsdag rond het thema “De vier kardinale deugden”.

E.P. Gabriël Goossens o.praem, Norbertijn van de abdij van Tongerlo, zal deze dag begeleiden. Het zal een dag worden gevuld met gebed en ontmoeting, geloofs­verdieping en gesprek. We vieren de H. Mis met onze gezinnen en nemen deel aan het avondgebed van de abdij­gemeenschap. Er is biecht­gelegenheid voor oud en jong. Er is catechese en opvang voor de kinderen. Iedereen mag deelnemen, men hoeft niet in gezins­verband te komen.

Voor wie op zoek is naar meer; wie dieper wil kennis­maken met andere jonge gezinnen; wie met andere jonge gezinnen wil bidden; wie even in stilte met Maria bij Jezus wil vertoeven tijdens de Aanbidding; wie gezellig wil napraten… is er de mogelijkheid om het ganse weekend te komen: van vrijdag 11 april (vanaf 19u) tot zondag 13 april.