Gezinsweekend - Weg van MariaHoe kunnen wij weg van Maria zijn? En hoe kunnen wij de weg van Maria volgen, naar Jezus? Kom mee om het zien! Gastspreker tijdens dit weekend is niemand minder dan  Mgr. drs. R. Mutsaerts, hulpbisschop van Den Bosch. Hoe kunnen wij weg van Maria zijn? En hoe kunnen wij de weg van Maria volgen, naar Jezus? Kom mee om het zien! Gastspreker tijdens dit weekend is mgr. drs. Rob Mutsaerts, hulpbisschop van Den Bosch.

Gezinsweekend - Weg van MariaVan harte nodigen we jullie als gezin uit voor het zevende gezinsweekend van het Centrum voor Huwelijk en Gezin. We zijn weer te gast in het schilderachtige kloosterdorp Steyl in het grote klooster van de (blauwe) Missiezusters.

Dit gezinsweekend staat in het teken van Maria. Zij is de Moeder van God en ook onze moeder. Maria is door God bijzonder uitverkoren. En zij heeft volmondig ‘ja’ gezegd op Zijn vraag om Hem te dienen, in alles. Trouw bleef zij tot onder het kruis.

Voor de kinderen zijn er, onder deskundige leiding, aparte programma’s rondom het thema. Ze worden in verschillende groepen ingedeeld. Er wordt o.a. geknutseld, gesport, gesproken over het thema, gebeden en gezongen.

Daarnaast zijn er gezamenlijke eucharistievieringen, maaltijden, momenten voor het gehele gezin en voor de echtparen onderling.

Details

Aankomst   vrijdag 18 oktober 2013 tussen 17.00 en 17.30 uur
Einde weekend   zondag 20 oktober om 15.30 uur
Waar   Steyl, Zustersstraat 20, 077-3764200
Voor wie   Katholieke gezinnen
Kosten   Richtprijs € 180 per gezin
(werkelijke gemiddelde kosten per gezin € 300)
Organisatie   Centrum voor Huwelijk en Gezin van het bisdom Roermond
Inleidingen   Mgr. drs. R. Mutsearts, hulpbisschop van Den Bosch, pastoor M. Otto en kapelaan L. Simons
Opgave   I.v.m. de voorbereiding graag aanmelden vóór 10 oktober 2013
Meer info   Myriam Rademaker
(0475) 38 68 92
m.rademaker@bisdom-roermond.nl