Gezinsweekend in SteylHet bisdom­melijk Centrum voor Huwelijk en Gezin nodigt alle gezinnen uit voor het 6e Gezins­weekend dat wederom in klooster­dorp Steyl wordt gehouden. Het week­einde vindt plaats van vrijdag­middag 12 april tot zondagmiddag 14 april.

Het bisdommelijk Centrum voor Huwelijk en Gezin nodigt alle gezinnen uit voor het 6e Gezinsweekend dat wederom in kloosterdorp Steyl wordt gehouden. Het weekeinde vindt plaats van vrijdagnamiddag 12 april tot zondagmiddag 14 april. In het internationale Jaar van het Geloof verdiepen de deelnemers zich in vragen rond het thema 'Geloof in het gezin'.

Gezinsweekend in Steyl Wat is het geloof? Een gevoel, een antwoord, een kwestie van willen? Hoe kom ik tot geloof en hoe kan ik het geloof bewaren? Geloven kun je toch ook zonder de Kerk, of misschien tóch niet? Hoe geef je het geloof door in gezin en parochie.? Allemaal vragen die aan de orde komen tijdens het weekeinde.

Voor de kinderen zijn er, onder deskundige leiding, aparte programma's in verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast zijn er gezamenlijke eucharistievieringen, maaltijden en momenten voor het hele gezin en de echtparen onderling.

Deelname kost rond de € 180 per gezin, hetgeen een bijdrage is in de werkelijke kosten. Nadere informatie en opgave is mogelijk per e-mail.