Gezinsweekend Bisdom RoermondVan harte nodigt Bisdom Roermond jullie als gezin uit voor het achtste gezinsweekend van het Centrum voor Huwelijk en Gezin. We zijn weer te gast in het schilderachtige kloosterdorp Steyl in het grote klooster van de (blauwe) Missiezusters. Van harte nodigt Bisdom Roermond jullie als gezin uit voor het achtste gezinsweekend van het Centrum voor Huwelijk en Gezin. We zijn weer te gast in het schilderachtige kloosterdorp Steyl in het grote klooster van de (blauwe) Missiezusters.

Gezinsweekend Bisdom Roermond Dit gezinsweekend staat in het teken van vergeving. Hoe gauw doe je niet elkaar pijn? En dan is het nodig dat je elkaar kunt vergeven en ook om Gods vergeving kunt vragen. Net als de vijf talen van de liefde, bestaan er vijf talen van vergeving. Hoe kun je de relatie goed bewaren? Hoe voed ik mijn kinderen op tot gewetensvol handelen? Hoe reageren we op pestgedrag? Hoe kun je vrede en verzoening bewerken in je gezin? Deze en andere gespreksonderwerpen komen uitgebreid aan bod op dit weekend.

Voor de kinderen zijn er, onder deskundige leiding, aparte programma’s rondom het thema. Ze worden in verschillende groepen ingedeeld. Er wordt o.a. geknutseld, gesport, gesproken over het thema, gebeden en gezongen.
Daarnaast zijn er gezamenlijke Eucharistievieringen, maal-tijden, momenten voor het gehele gezin en voor de echtparen onderling.

Wanneer
Aankomst vrijdag 21 februari 2014 tussen 17.00 en 17.30 uur. Einde weekend zondag 23 februari om 15.30 uur

Waar
Steyl, Zustersstraat 20, 077-3764200

Voor wie
Katholieke gezinnen

Kosten
Richtprijs € 180 per gezin
(werkelijke gemiddelde kosten per gezin € 300)

Organisatie
Centrum voor Huwelijk en Gezin van het bisdom Roermond

Inleidingen
Pastoor M. Otto en kapelaan L. Simons

Info en aanmelding
Myriam Rademaker
(0475) 38 68 92
m.rademaker@bisdom-roermond.nl

Opgave
I.v.m. de voorbereiding graag aanmelden vóór 5 februari 2014 via onderstaande link.