Abdij van PostelVan vrijdag 13 september tot en met zondag 15 september organiseert de abdij van Postel een gezinsweekend. Op zaterdag 14 september is er de gezinsdag rond het thema “Het licht van het geloof”; op zondag sluiten we aan bij het Feest van de Gezinnen. Abdij van PostelVan vrijdag 13 september tot en met zondag 15 september organiseert de abdij van Postel een gezinsweekend. Op zaterdag 14 september is er de gezinsdag rond het thema “Het licht van het geloof”; op zondag sluiten we aan bij het Feest van de Gezinnen.

E.P. Benny Berrens o.praem, Norbertijn van de abdij van Postel, gastenpater, opleidingsverantwoordelijke en professor theologie, zal deze dag begeleiden. Het zal een dag worden gevuld met gebed en ontmoeting, geloofsverdieping en gesprek. We vieren de H. Mis met onze gezinnen en nemen deel aan het avondgebed van de abdijgemeenschap. Er is biechtgelegenheid voor oud en jong. Er is catechese en opvang voor de kinderen. Iedereen mag deelnemen, men hoeft niet in gezinsverband te komen.

Gezinsweekend in de Abdij van Postel Voor wie op zoek is naar meer; wie dieper wil kennismaken met andere jonge gezinnen; wie met andere jonge gezinnen wil bidden; wie even in stilte met Maria bij Jezus wil vertoeven tijdens de Aanbidding; wie gezellig wil napraten… is er de mogelijkheid om het ganse weekend te komen: van vrijdag 13 september (vanaf 19u) tot zondag 15 september.


Feest van de Gezinnen

Op zondag 15 september sluiten we aan bij het “Feest van de Gezinnen” te Scherpenheuvel met o.a. mgr. Lemmens en mgr. Léonard.