Gezinsversterkende workshops Bisdom RoermondHoe kun je carrière, ambities, veel sociale contacten en hoge idealen voor het gezin het beste combi­neren? Daar­over gaat een serie inter­actieve en crea­tieve work­shops die dit najaar door Bisdom Roermond worden gehouden in Susteren en Nieuwstadt. Vaak hoor je ouders zeggen dat vader- of moeder-zijn de mooiste en meest uitdagende baan van hun leven is. Ouders stellen daarbij hoge eisen aan zichzelf en aan de kinderen. Carrière, ambities, veel sociale contacten en hoge idealen voor het gezin. Maar dit vraagt allemaal veel tijd en energie. Hoe kun je dit alles het beste combineren? Daarover gaat een serie interactieve en creatieve workshops die dit najaar door het Centrum voor Huwelijk en Gezin van Bisdom Roermond worden gehouden in Susteren en Nieuwstadt.

Gezinsversterkende workshops Bisdom RoermondTijdens vijf workshops worden ouders geholpen hun visie op het gezin-zijn te ontwikkelen en vorm te geven. De workshops bieden daarbij inspiratie, tips en ideeën. Alle (ook alleenstaande) ouders van kinderen van 4 tot en met 15 jaar zijn van harte uitgenodigd voor de reeks.

De reeks in Susteren vindt plaats op 10, 24 oktober, 7, 21 november en 12 december, telkens van 20.00 uur tot 22.00 uur in basisschool In 't Park. De reeks in Nieuwstadt vindt plaats op 8, 22 oktober, 5, 19 november en 10 december, telkens van 20.00 uur tot 22.00 uur in het parochiecentrum. Per deelnemer kost de serie € 25,- inclusief werkboek (€ 35,- per echtpaar).

Meer info en opgave:

(0475) 58 91 35
wiesmom@kuriakon.nl
www.huwelijkengezin.nl