Gezinsvakantie 2013 AltöttingDe grote vakantie is weer in aantocht. Tijd om plannen te maken voor een gezins­vakantie! Dit jaar organiseert de Gemeenschap Emmanuel van 2 tot en met 7 augustus een reis naar het Internationale Gezinsforum in Altötting in het Duitse Beieren. De grote vakantie is weer in aantocht. Tijd om plannen te maken voor een gezinsvakantie! Dit jaar organiseert de Gemeenschap Emmanuel van 2 tot en met 7 augustus een reis naar het Internationale Gezinsforum in Altötting in het Duitse Beieren.

Gezinsvakantie 2013 AltöttingDeze reis geeft je de kans om als gezin een vakantie mét inhoud te beleven. Altötting is een Mariabedevaartsplaats in Beieren, een mooie streek in Duitsland. Elk jaar komen er ongeveer 2.000 deelnemers uit heel Europa naar dit Gezinsforum en dit jaar sluit Nederland daarbij aan.

God komt in jouw dagelijks leven

Het thema is: God komt in jouw dagelijks leven. God ontmoet ons graag in het leven van alledag. Tijdens dit forum gaan we daar dieper op in met vragen als: 'Hoe kan ik in mijn dagelijks leven, werk, school, gezinsleven echt mijn geloof beleven?' In lezingen, praktische workshops en gebedsmomenten wordt dit verder uitgewerkt. Voor vertaling en een eigen Nederlandstalig crèche, peuter-, kleuter- en kinderprogramma wordt gezorgd.

Monseigneur de Jong, hulpbisschop van het Bisdom Roermond is diverse malen mee geweest. Zijn ervaring: "Wat je daar meemaakt komt echt door de Heilige Geest: liefde, vreugde, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, vertrouwen, zachtmoedigheid, zelfbeheersing (Gal. 5, 22-23), met daarnaast lofprijzing en dankzegging, aanbidding, verzoening en een grote liefde voor Maria. Wat wil je nog meer?"

Meer informatie en aanmelden