Gezinsdag met KISIkids-musicalDe afdeling Huwelijk & Gezin van Bisdom Roermond houdt op zaterdag 16 april 2011 een gezinsdag in Sittard. Het programma begint met een musical van de intussen bekende KISIkids: Lilly en de megacoole comeback. “Altijd al een keer naar een musical gewild met het hele gezin? Dan is dit een kans!” Gezinsdag met KISIkids-musical Op zaterdag 16 april 2011 (toevallig ook de verjaardag van paus Benedictus XVI) houdt de afdeling Huwelijk & Gezin van Bisdom Roermond een gezinsdag in Sittard. Het programma begint met een musical van de intussen bekende KISIkids: Lilly en de megacoole comeback.

“Altijd al een keer naar een musical gewild met het hele gezin? Dan is dit een kans! Van harte welkom zijn alle gezinnen op de Diocesane Gezinsdag op zaterdag 16 april in Sittard. Musicalgroep KISIkids bestaande uit kinderen en tieners uit Nederland, opent deze dag met de musical.”

De dag wordt om 15.00 uur afgesloten door een gebedsdienst met hulpbisschop mgr. De Jong met medewerking van de KISIkids.

Details op Rkactiviteiten.nl
Flyer (PDF)