5 t/m 7 mei - Gezinsweekend PostelIn het weekend van 5 t/m 7 mei 2017 organiseert de abdij van Postel weer een gezinsweekend of een gezinsdag op zaterdag. Het thema is deze keer ‘Moderne geloofsgetuigen’ en zal worden ingevuld in samenwerking met Kerk in Nood. 5 t/m 7 mei - Gezinsweekend Postel In het weekend van 5 t/m 7 mei 2017 organiseert de abdij van Postel weer een gezinsweekend of een gezinsdag op zaterdag. Het thema is deze keer ‘Moderne geloofsgetuigen’ en zal worden ingevuld in samenwerking met Kerk in Nood.

Gezinsdag

De zaterdag zal een dag worden gevuld met gebed en ontmoeting, geloofsverdieping en gesprek. We vieren de H. Mis met onze gezinnen en nemen deel aan het avondgebed van de abdijgemeenschap. Er is biechtgelegenheid voor oud en jong. Er is catechese en opvang voor de kinderen.

Gezinsweekend

Voor wie op zoek is naar meer; wie dieper wil kennismaken met andere jonge gezinnen; wie met andere jonge gezinnen wil bidden; wie even in stilte met Maria bij Jezus wil vertoeven tijdens de Aanbidding; wie gezellig wil napraten… is er de mogelijkheid om het ganse weekend te komen: van vrijdag 5 mei (vanaf 19.00 uur) t/m zondagmiddag 7 mei.

Iedereen mag deelnemen, men hoeft niet in gezinsverband te komen.

Locatie

Abdij van Postel
Abdijlaan 16
2400 Mol-Postel

Info en aanmelding