25 maart 2017 - Gezinsdag Bisdom BredaHet instuderen van een musical van de KISI-kids voor de kinderen en een relatie­verdie­pings­programma voor de ouders, dat zijn de hoofd­ingredi­ënten van de gezinsdag van Bisdom Breda op zaterdag 25 maart 2017. 25 maart 2017 - Gezinsdag Bisdom BredaHet instuderen van een musical van de KISI-kids voor de kinderen en een relatie­verdie­pings­programma voor de ouders, dat zijn de hoofd­ingredi­ënten van de gezinsdag van Bisdom Breda op zaterdag 25 maart 2017.

Het gezins­pastoraat van het Sint Franciscus­centrum biedt ouders het programma Connected! aan, een relatie­verdie­pings­programma over liefde en verbonden­heid. Ook de relatie met God, de bron van onze (huwelijks)liefde komt daarbij aan de orde. De kinderen vermaken zich intussen met muziek en spel.

KISI

KISI staat voor ‘KInder SIngen’ en is in Oostenrijk ontstaan: een katholiek musical­initiatief. Aan het eind van de dag komt er natuurlijk een optreden voor de ouders. Voor de aller­kleinsten is er een crèche.

Connected!

Terwijl de kinderen de liedjes gaan oefenen, gaan we met de volwassenen in op belangrijke elementen van hun relatie. Vaak is deze heel vreugdevol, maar soms loop je tegen moeilijk­heden aan. Hoe uitdagend is het dan om je verbondenheid met elkaar nog meer te beleven? Twee echtparen van Connected! – verbonden aan de Gemeenschap Emmanuel – gaan hierop in.

De dag wordt afgesloten met een vernieuwing van de trouwbelofte en…samen frietjes eten. Locatie is conferentie­centrum Bovendonk, Hofstraat 8 in Hoeven. De kosten zijn 15 euro per volwassene, inclusief lunch en frietjes. Voor de kinderen hoeft niets betaald te worden.

Info en aanmelden