Een gezin met karakterOp de gezinsdag van 21 november in Schoon­hoven die deze site, in samen­werking met het IHGO en Inspratie Magazine, houdt, is er ook een programma voor alleen­staande ouders. Katholiekgezin.nl biedt informatie en boekentips voor alleen­staande ouders. Een gezin met karakterOp de gezinsdag van 21 november in Schoonhoven die deze site, in samenwerking met het Instituut voor Huwelijk, Gezin en Opvoeding (IHGO) en Inspratie Magazine, houdt, is er ook een programma voor alleenstaande ouders. Katholiekgezin.nl biedt informatie en tips voor boeken voor alleenstaande ouders.

Je hebt een relatie gehad en kinderen gekregen, maar nu sta je er alleen voor. Het kan zijn dat je relatie is stukgelopen, of dat je man of vrouw is overleden. Of misschien ben je per ongeluk zwanger geraakt, maar de vader van het kind heeft het laten afweten. Nee, je bent niet zielig of eenzaam, maar makkelijk is anders: je moet er wel extra hard voor knokken.

Aandacht voor alleenstaande ouders

Katholiekgezin.nl heeft een aantal bladzijden speciaal voor alleenstaande ouders. Klik hier   

Interessante boeken

Voor ouders die alleen verder moeten, door overlijden van hun partner of door echtscheiding, is een aantal boeken in de family bookshop:

Aanmelden voor de gezinsdag

Heb je interesse in de gezinsdag voor alleenstaanden? Hier lees je er meer over en kun je je opgeven.