Gezinsdag over communicatieOp zondag 25 september is er weer een Gezinsdag, met als thema 'communicatie'. De dag vindt wederom in Schoonhoven plaats. En evenals vorige keer is er een eigen programma voor alleenstaande ouders.
Op zondag 25 september is er weer een Gezinsdag, met als thema 'communicatie'. De dag vindt wederom in Schoonhoven plaats. En evenals vorige keer is er een eigen programma voor alleenstaande ouders.

Gezinsdag over communicatie“Dat heb ik je toch gezegd?!” “Nietes.” “Welles.” enz. Of: “Ja, maar dát hoef ik toch niet uit te leggen. Dát snap je toch wel?!” Zomaar wat uitspraken die gemakkelijk tussen broers en zussen of ouders en kinderen of ouders onderling kunnen voorkomen. Het heeft alles te maken met het onderwerp ‘communicatie’ dat op de gezinsdag centraal staat.

Workshops

Net als vorig jaar wordt de dag gezamenlijk georganiseerd door het IHGO (Instituut voor Huwelijk, Gezin en Opvoeding) en katholiekgezin.nl samen met Inspiratie Magazine. 's Ochtends is er een inleiding door pastoor Michel Hagen, verbonden aan het IHGO als geestelijk leidsman. In de middag is er gelegenheid om aan twee workshops deel te nemen: Lucie Veselka, psychotherapeut, neemt ons mee in de wereld van de vijf liefdestalen (naar de boeken van Gary Chapman) en Gaby en Bert Buirma lichten een tipje van de sluier op over de Marriage Course ( een zevental avondjes helemaal voor jou en je echtgeno(o)te ).

Daarnaast is er tijd voor bezinning en kan iedereen die dat wil rustig ( zonder kinderen) een wandelingetje maken. De kinderen hebben intussen een eigen programma afgestemd op hun eigen leeftijd.

Alleenstaande ouders

Evenals vorige keer is er een geheel eigen programma voor alleenstaande ouders. Voor deze belangrijke groep in onze kerk wordt helaas veel te weinig georganiseerd. De kinderen nemen deel aan het algemene kinderprogramma en zelf – of je nu een alleenstaande vader, moeder of grootouder bent – volgen aan de hand van hetzelfde thema ‘communicatie’ een eigen programma.

Info gezinsdag

Nu alvast inschrijven!

Inschrijven kan al:

Meer info over de gezinsdag op www.katholiekgezin.nl/gezinsdag
Je kunt hier ook vanaf midden augustus flyers, banners en een persbericht downloaden.
Extra flyers kun je aanvragen via info@katholiekgezin.nl of 0412-484581.

Info alleenstaande ouders
Meer info over het programma voor alleen­staande ouders verschijnt binnenkort op www.katholiekgezin.nl/alleenstaandeouders
Ken jij alleen­staande ouders bij jou in de buurt?
Ze zijn van harte uitge­nodigd. Geef ze de info dan ook door.