KevelaerGa mee als gezin op bedevaart naar Maria in Kevelaer! Gezinnen worden vrijdag 11 augustus uitgenodigd om deel te nemen aan het programma van de drie-daagse bedevaart van Haagse Bedevaarten met speciale aandacht voor gezinnen en kinderen. Ga mee als gezin op bedevaart naar Maria in Kevelaer! Gezinnen worden vrijdag 11 augustus uitgenodigd om deel te nemen aan het programma van de drie-daagse bedevaart van Haagse Bedevaarten met speciale aandacht voor gezinnen en kinderen.

KevelaerOp vrijdag 11 augustus sluiten wij ons aan bij de 3-daagse bede­vaart van de Haagse Bedevaar­ten. Vanaf dit jaar zal er extra aandacht zijn voor de jonge gezinnen op vrijdag 11 augustus. Kom met je gezin voor een mooie dag bezinning, gebed, ontmoe­ting, er even tussen uit. Met extra aandacht voor de kinderen, zoals; Kinderwoorddienst, Gezamelijke lunch, Kevelaer ontdekken, kruisweg, processie.

Mooi om de vakantie mee te starten of eindigen en na deze dag samen Maria klaar te zijn voor een nieuw schooljaar!

Zelf hebben wij dit als kinderen altijd bijzonder gevonden, wat ons nog steeds jaarlijks doet terugkeren naar Kevelaer. Vandaar deze impuls voor de nieuwe generatie kleine kinderen!

Als gezinnen zich aanmelden zorgen wij dat jullie extra info voor deze dag ontvangen!

Meer informatie