Family Factory - GezinsnetwerkenAl jaren mobili­seert en acti­veert Family Factory ouders om elkaar in het gezin-zijn en de op­voe­ding te onder­steunen en in­spireren. Dat gaat via zoge­noemde gezins­netwerken. Zin om mee te doen? Al jaren mobili­seert en acti­veert Family Factory ouders om elkaar in het gezin-zijn en de op­voeding te onder­steunen en inspireren. Dat gaat via zoge­noemde gezins­net­werken. Zin om mee te doen?

Gezinsnetwerk

Family Factory - GezinsnetwerkenEen Gezins­netwerk is een net­werk van ouders die elkaars poten­tieel benutten en elkaar zo ver­sterken bij wat misschien wel de belang­rijkste baan van je leven is. De Family Factory is opgericht vanuit het eenvoudige idee dat we als vaders en moeders veel voor elkaar kunnen betekenen. Want we maken vaak vergelijkbare dingen mee en dus zijn jouw ervaringen, ideeën en oplossingen interessant materiaal voor andere vaders en moeders. En we hebben elkaar nog veel meer te bieden. Bijvoorbeeld door het uitlenen van een rugdrager of skibox. Of door wat back-up te geven als er ziekte is in een gezin. Of -en eigenlijk vooral- door de tijd te nemen elkaar met onze ervaringen en zoektochten te inspireren.

Hoe werkt het?

Het netwerk begint bij een groep van ongeveer drie ouders die samen een Kernploeg vormen. Zij organiseren jaarlijks vijf Netwerkontmoetingen, een slotfeest en een goede doelen actie. Ouders kunnen lid worden, vormen een netwerk en vanuit dat netwerk ontstaan allerlei andere initiatieven. Alle leden staan met elkaar in verbinding via een eigen website en andere communicatiekanalen. Doordat een Gezinsnetwerk een open karakter heeft, voelen ouders zich welkom om zich bij het netwerk aan te sluiten.

Wat doet De Family Factory?

De Family Factory ondersteunt de Gezinsnetwerken zoveel als mogelijk. Met uitgewerkte programma’s in de vorm van een minimagazine voor de Netwerkontmoetingen , een website, aanvullende ideeën, ondersteuning bij de werving, ledenadministratie, een jaarlijks Gezinscadeau en nog veel meer. Zodat je je als Kernploeg zoveel mogelijk kunt concentreren op het ‘netwerken’.

Wil je meedoen?

Ben je geïnteresseerd in het vormen van een kernploeg? Wij horen het graag, dan kunnen we je ondersteunen hierin. Wij zijn in het bijzonder op zoek naar ouders in de gemeenten Buren (waaronder Maurik), Zaltbommel, Tiel, Geldermalsen, Neder-Betuwe, Culemborg en Maasdriel om Gezinsnetwerken te vormen.

Je kunt een bericht sturen naar info@familyfactory.nu of bellen met 0345-752176.
Meer informatie is te vinden op www.familyfactory.nu