Mgr. Punt bekijkt de mogelijkheden van de nieuwe app (foto: Tiltenberg)Op Koningsdag 27 april 2015 heeft Mgr. Punt met een druk op de knop de nieuwe Getijden­gebed app beschik­baar gesteld. De makers van de app, Marco van ’t Klooster, Ignas Tilma en Teun Warnaar hebben de moge­lijk­heden van de app gepresen­teerd aan de Bisschop. Mgr. Punt bekijkt de mogelijkheden van de nieuwe app (foto: Tiltenberg)Op Koningsdag 27 april 2015 heeft Mgr. Punt met een druk op de knop de nieuwe Getijden­gebed app beschik­baar gesteld. De makers van de app, Marco van ’t Klooster, Ignas Tilma en Teun Warnaar hebben de mogelijk­heden van de app gepresen­teerd aan de Bisschop.

Met deze nieuwe app kan het getijden­gebed worden gebeden vanaf een smart­phone of tablet, ook als het internet tijdelijk niet beschik­baar is. De app is te vinden in de Google Play store en in de App Store van Apple. Het getijden­gebed blijft daar­naast ook beschik­baar op de website van de Tiltenberg.

Android:   Google Play Store
iOS:   App Store Apple
YouTube:   Introductiefilmpje
Website:   www.tiltenberg.org/getijdengebed

Zowel voor het gebruik van het getijdengebed op de website als de app is een wachtwoord vereist. Het wachtwoord kan gratis worden opgevraagd met een e-mail aan getijdengebed@gmail.com

Versie 1.0.1

Bij een eerste poging bleek de app te crashen op smartphones en tablets die draaien op de allernieuwste versie van Android, Lollipop. Inmiddels staat alweer versie 1.0.1 in de Google Play Store die wel werkt – snelle service! Gebruikers van een Windows Phone zijn (nog) aangewezen op de website-versie.

Screenshots

Getijdengebed screenshot   Getijdengebed screenshot