Geslaagde gezinsdag SchoonhovenMet voor november zeldzaam mooi weer toog een flink aantal katholieke gezinnen op de feestdag van Sint-Maarten naar het idylische plaatsje Schoonhoven voor de Katholieke gezinsdag Sta eens even stil. Met voor november zeldzaam mooi weer toog een flink aantal katholieke gezinnen op de feestdag van Sint-Maarten naar het idylische plaatsje Schoonhoven voor de Katholieke gezinsdag Sta eens even stil.

De dag begon goed met een Eucharistieviering die werd gecelebreerd door pastoor Van der Mee in het mooie kerkje dat door de invasie van gezinnen behoorlijk gevuld was. De pastoor is al vanaf het begin betrokken bij het IHGO en bood ook dit jaar weer alle gastvrijheid voor de gezinsdag en de opvang van kinderen.

Met de workshop Communiceren met je kind van Family Factory leverden Yvonne & Lidwina een nuttige en gezellige bijdrage. Rector Nars Beemster, van het Diocesaan Centrum in Heiloo, vervolgde met een conferentie over de waarde van stilte in ons leven. Een moment van bezinning bij het Allerheiligste in de kerk besloot weer een mooie gezinsdag.

(foto's: Wim Koopman)

Eucharistieviering met pastoor Van der Mee
Eucharistieviering met pastoor Van der Mee
De mooie kerk in het idylische Schoonhoven
De kinderen werden in vijf verschillende leeftijdsgroepen opgevangen
Voor de tieners een speciaal programma
De workshop door Lidwina en Yvonne
De workshop door Lidwina en Yvonne
De workshop door Lidwina en Yvonne